ROYAL

Mittatilaustyönä valmistamamme korkealaatuiset Royal-lauteet suunnitellaan huolella tarkkojen mittojen mukaan juuri sinun saunaasi sopivaksi. Royal-lauteemme on palkittu mm. muotoilunsa vuoksi. Royal-lauteista löytää vaativakin saunoja itselleen ja saunalleen sopivan vaihtoehdon.

Valmiiseen Royal-laudepakettiin kuuluvat tasot, selkänojat, väliritilät, kiuaskaide, nousuporras tai -penkki ja kiinnitystarvikkeet. Mukana tulevat myös asennusohjeet.

Nykyaikaisilla saunan käsittelyaineilla saadaan lauteisiin tyylikkäitä värivaihtoehtoja sekä kestävyyttä.

REVONTULI

Korkealaatuiset Revontuli-lauteet huokuvat pohjoista tunnelmaa. Revontuli-lauteet suunnitellaan huolella yksilöllisesti tarkkojen mittojen mukaan juuri sinun saunaan sopivaksi.

Valmiiseen Revontuli-laudepakettiin kuuluvat tasot, selkänojat, väliritilät, kiuaskaide, nousuporras tai -penkki ja kiinnitystarvikkeet. Mukana tulevat myös asennusohjeet.
Lisäksi sarjaan on saatavana Revontuli-kylpyhuoneen penkit.

MODERNI

Moderni-lauteet ovat tyylikäs ja ajaton mallisto, johon voidaan yhdistää myös muiden mallistojen piirteitä sekä rohkeasti eri puulajeja. Usein käytetään esimerkiksi Royalin kaarta istuimen etuosassa. Moderniin voidaan yhdistää myös Revontulen piirteitä.

Moderni-lauteet taipuvat moneksi ja sillä voidaan luoda saunaan linjakasta ja selkeää tunnelmaa.

Jiiri

Valmistamme myös trendikkäitä Jiiri lauteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jiiri lauteet sopivat erityisesti saunoihin joissa on lasiseinä.

Previous slide
Next slide

RADIATA

Radiata on vapaata laudesuunnittelua vuodelta 2019. Kohteiden lauteissa on käytetty kauttaaltaan radiatamäntyä.

MITTA

Mallistostamme löytyy myös hyvin perinteinen Mittalaude. Mittalaude on Royalin kanssa vanhimpia laudemalleja.

Mittalaude on oivallinen ratkaisu esimerkiksi pieneen saunaan, jonne kuitenkin halutaan näyttävyyttä. Tilan tuntua pieneen saunaan saadaan esimerkiksi jatkamalla alatasoa takaseinään asti ja upottamalla kiuas lauteeseen.